SCENIN PLEZALNI IZZIV

Bolder Scena, Magistrova 1 1000 Ljubljana

PRIDRUŽI SE SCENINEMU PLEZALNEMU IZZIVU!

Poseben Scenin izziv vsem zagrizenim, ki jih bo motiviral cel mesec, grizel vsako noč, hkrati pa zabaval, nagrajeval in omogočil primerjavo s prijatelji, kdo spleza več. Vsak teden bomo označili 10 balvanov od zmernih do zelo težkih. Do konca meseca se tako nabere 40 balvanov, cilj je, da jih splezaš čim več. (pa brez skrbi, pivski bolder ostaja).

Izziv je za vse, ki ste kdaj koli poprijeli za kakšen grif ne glede na to katero težavnost plezate. Scenin plezalni izziv je lahko motivacija, da se lotite kakšnih težjih balvanov, z njim lahko napredujete in dokažete prijatelju, da so vaši cepsi večji od njegovega. Na koncu meseca pa se, v primeru, da ste splezali vsaj 10 balvanov, potegujete za bogate praktične nagrade, najboljše plezalce pa bomo nagradili z mesečno karto.


Nagrade?

Na koncu meseca bomo izmed vseh, ki bodo splezali vsaj 10 balvanov, izžrebali 10 plezalnih nagrad (npr. Scenski magnezij, Scenoščetke, brezplačni obiski, štumfi, tejpi.. vsak mesec nekaj drugega). Najbolj zagrižena fan in punca, ki bosta zbrala največ točk za vzpone (glej spodaj), bosta okronana za naj plezalca in plezalko meseca in prejela čast in slavo na Sceni v tekočem mesecu. Pa mesečno karto seveda.


Kako sodelujem?

Vsak teden bomo s številkami označili 10 balvanov različnih težavnosti (od zmernih do zelo težkih). Tako se bo tekom meseca nabralo 40 balvanov, ki ti bodo v izziv. Označen balvan splezaš in vzpon vpišeš v Scorecard. Pa saj boš itak splezal, samo vpisati jih moreš:)

 

Kako se točkuje?

Za vsak preplezan balvan dobiš 1000 točk, deljenih s številom vzponom. Primer: Splezala sem balvan 6. Ta balvan so splezali še štirje drugi. Za vzpon tako dobim 1000/5 = 200 točk.

 

Od kdaj do kdaj traja Scenin izziv?

Začnemo vsak mesec prvega in končamo zadnji dan v mesecu.

Tako imaš 1 mesec časa, da sprojektiraš tudi tiste balvane, ki niso v tvoji coni udobja, na koncu meseca pa se poteguješ za naziv naj klajmberja meseca, mesečno ali druge praktične nagrade. Julij in avgust bomo izžrebali in nagrajevali skupaj (tako bo na voljo 80 balvanov), da boste imeli več časa, ko boste čofotali na morju.

 

Dodatne informacije in pravila:

-      V primeru, da v Scorecard ne boš vpisan/a z imenom in priimkom in boš izžreban/a ali zbral/a največ točk se javi na [email protected] . Jožici55 težko podelimo mesečno karto, Janezu Novaku pa malo lažje.

-      Mesečna karta je prenosljiva med osebami (če imate npr. letno karto že zakupljeno, lahko mesečno nekomu podarite). Mesečna karta se aktivira v roku 30 dni od konca tekočega izziva in je veljavna 30 dni od aktivacije.

-      Na Sceni bodo celoten čas izziva obešene QR kode, ki vas bodo peljale do vpisa vzponov (in si ne rabite vsakič matrat možganov, katera je že tista spletka, kamor vpišem vse kar, sem na treningu danes splezal).

-      Močneži, ki so imeli v zadnjih 3 letih veljavno licenco za tekmovanja na državnem nivoju, ne morejo sodelovati. Lahko plezate balvane, veselje ob vpisovanju balvanov pa prepustite nam rekreativcem:)